دومین پروژه، پیدایش واکسن است. طرح نامه پزشکان و محققان بخاطر ساخت واکسن بوسیله پایان روان و منابع مالی این پروژه علمیبا باهم اتحاد کردن دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و دو دانشگاه دیگر تأمین شده است. انشاالله پروژه ساخت واکسن بی قراری تو بازهی زمانی ۳ تا ۵ ماهه باموفقیت به پایان برسد.
تاسیس داروی گیاهی برای درمان بیماران مبتلا بوسیله ویروس کرونا هم سوم پروژه درمانی محققان ایرانی است. متخصصان در مرکز تحقیقات طب سنتی درون حال انجام آزمایشها برای ساخت داروی گیاهی تداوی ویروس کرونا هستند. امیدواریم خروجی همهی این پروژهها در چند ماه آینده ساخت داروی قطعی ویروس کرونا باشد.
جلالی درمورد زمان آغاز به فرمان فعالیتها در راستای تولید داروی کرونا همچنین گفت:از دو ماه پیش کلکسیونهای تحقیقاتی دانشگاه موضوع کرونا را رصد میکردند. دوستان محقق ما به صورت جدی همگیی موضوعات و به خصوص موضوع مدیریت مجادله در چین را رصد میکردند تا تدریس آموختههایی که لازم است را داخل زمان ضرورت مصرف کنیم.
شاید بسیاری از محققین معتقد بودند که ویروس بااطلاع کشور نمیشود و شاید غافلگیری ما هم از همین کشور بوده است؛ دهکده روز پیش هوشیار شدیم که اولین مریض داخل شهر قم و دومین بیمار غم درون بیمارستان بقیه الله کشف شد که به رحمت خدا رفت و بلافاصله تعداد بیماران رو به افزودن رفت.
روزی که بدوی ناخوش اطلاع شد، ما از لحاظ تحقیقاتی عقب نبودیم و امروز پزشکان ما خیلی خوب درون حال مقابله با این بیماری هستند و مانند افراد با امتحان عمل میکنند. از همان روزهای مبدا بحث تاسیس واکسن را در دستور حکم داشتیم. واکسن کرونا در دنیا هنوز ساخته نشده و داخل این باره مباحثههای فراوان و مطالعات اکید فاتحه شده است. در مجموعه دانشگاه بقیه الله از همان چند ماه پیش به رخ جدی روی این موضوع کار میکنیم؛ دوستان ما در تلاش هستند تا با روشی جدید که مبتنی به خشکی امدن ژنوم انسان است، واکسن کرونا را کمتر از یکسال آتی تمهید کنند.
جلالی اشاره کرد که در بنیانی ساخت کیت تست کرونا نیز کارهای مرحمت ادا شده است که امیدواریم بوسیله نتایج نوع دوستی برسیم. وی با اشاره به اینکه مجوز کارآزمایی بالینی ۲ داروی کرونا از سازمان غذا و دوا اخذ شده، گفت کارآزمایی بالینی این داروها از روز چهارشنبه آغاز شده است. وی در توضیح این داروها گفت:این داروها گیاهی و به قیافه اسپری هستند. این داروها برای تداوی قطعی بیماری کرونا نبوده، بلکه به گشایش این بیمار کمک موثری خواهند کرد.
جلالی گفت پیش بینی میشود ۲ تا ۳ ماه طول بکشد تا تستهای این داروها انجام و مجوزهای لازم قبض شود و پس از طی این مراحل داروها متوجه راسته میشوند. وی افزود: سه یا چهار داروی ترکیبی گیاهی تولید شده است که در ماههای گذشته برای درمان مصیبتهای تنفسی مانند آنفلوانزای H1N1 استفاده میشد و با انجام فعالیتهای پژوهشی در تلاش هستیم که آنها را برای بهبود بیماران کرونا استفاده کنیم. مطالعات مدال میدهد که این داروها روی کرونا باید مؤثر باشد؛ اما این موضوع باید در مراحل مختلف کار تحقیقاتی به تایید برسد و برای استفاده از آنها هم باید مجوز لازم از سازمان طعام و دارو ستاندن شود.بیشتر بخوانید:دانشمندان دو سویه مختلف از ویروس کرونا عامل کووید ۱۹ کشف کردندهمه گیری ویروس کرونا در ایران از نگاه آمار و ارقام [به روزرسانی: ۱۵ اسفند ۹۸]درخواست مایکروسافت از کارمندان مدخل سیاتل بخاطر دورکاری از خانه۵۹۱ نفر بوسیله تعداد مبتلایان به کرونا در ایران افزوده شداعتراض سازمان تزیین صنفی رایانهای نسبت به تکثیر فشارها بر تصرف وکارهای مجازی